Träffa Villa Källhagen på mässan den 21 oktober

Fira din bröllopsdag vid Djurgården i Stockholm!
En bröllopsdag förgylld av direkt närhet till natur och vatten i Stockholm.
Utsikt över djurgårdsbrunnskanalen och möjligheten att ta sig direkt från kyrkan till fots, med bil eller med båt till vår egen brygga!

På Villa Källhagen kan vi hjälpa er att göra ert bröllop så fantastiskt och personligt som ni önskar. Våra festvåningar Eken, Matsalen och Orangeriet har stora öppningsbara fönster som leder ut till den egna terrassen och gräsmattan. Där kan ni och era gäster avnjuta Champagnen samtidigt som ni beundrar den vackra utsikten över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska Museet.

För oss är maten en stor del av upplevelsen. Därför satsar vi på högkvalitativa råvaror efter säsong och vi anser att det krävs rätt mat för att sätta rätt stämning och känsla oavsett tillfälle.
Vi har även vårt eget bageri som levererar allt från nybakat bröd, till bullar, bakverk och tårtor av absolut högsta klass.

Flytta in till dukat bord och låt oss sköta det praktiska. Vår stora kunskap och långa erfarenhet av lyckade fester gör att vi kan försäkra er om en oförglömlig bröllopsfest!

För er och era gäster erbjuder vi övernattning på vårt intima boutiquehotell som erbjuder boende i vacker och rogivande miljö. Vi har 36 hotellrum i fyra olika rumskategorier som alla kombinerar medveten design med närheten till omgivningen genom stora fönster och rikliga ljusinsläpp. https://www.villakallhagen.se/ IMG_3359 IMG_3360 IMG_3361 IMG_3362 IMG_3363