Info om mässan

Lördagen den 3 februari öppnar vi dörrarna till den åttonde upplagan utav Wedding Fair Sthlm. För tredje gången hålls mässan på Venue81 på Drottninggatan 81, öppet mellan 11- 15. Fri Entré för alla besökare som vanligt. Välkommen som både besökare och utställare!

Jag som arrangerar Wedding Fair Sthlm heter Caroline Risberg, skräddare på ateljé Stass.

©EC,wfs_Caroline_Risberg

Att ställa ut på Wedding Fair Sthlm kostar endast 5500:- plus moms och då ingår bord, marknadsföring, digitala affischer, lunch, kaffe och press. Det tillkommer inga dolda avgifter. När fakturan är betald är du garanterad din plats på mässan och avgiften är inte återbetalningsbar.

aDSC_5645

Wedding Fair Sthlm 2 feb 2019 på GT30. © Emma Carlsson

Wedding Fair Sthlm januari 2017 på Nio Rum. Foto: Jennie Kumlin

Wedding Fair Sthlm januari 2017 på Nio Rum. Foto: Jennie Kumlin

Wedding Fair Sthlm är den intima fest & bröllopsmässan som utmanar de stora varianterna. Med ett fåtal utställare inom varje kategori erbjuder vi besökarna en välkomnande mässa i härlig miljö helt gratis. Vi har nämligen till skillnad från de större mässorna fri entré.

Wedding Fair Sthlm 2016 hölls i Residence Perseus i Gamla stan. Foto: Jennie Kumlin

Wedding Fair Sthlm 2016 hölls i Residence Perseus i Gamla stan. Foto: Jennie Kumlin

Som utställare på Wedding Fair Sthlm erbjuds du en exklusivitet som inte existerar på de stora mässorna, eftersom vi endast tillåter ett fåtal utställare inom varje kategori för att undvika för mycket direktkonkurrens.

Välkommen som utställare!

Kontakt: weddingfairsthlm@gmail.com, Caroline Risberg: 070-845 56 29

IMG_3736