Info om mässan

Ett tråkigt besked från oss på Wedding Fair Sthlm, men ett nödvändigt sådant. Vi och alla våra utställare såg så mycket fram emot att träffa blivande brudpar i februari, men i och med den ökade smittspridningen vågar vi inte hoppas på en mässa. Istället ser vi fram emot ett härligt event längre fram, kanske redan till hösten 2022. Håll utkik! Och glöm inte att fortsätta fira kärleken! 💕💕💕💕💕

Vi som arrangerar Wedding Fair Sthlm heter Caroline Risberg, skräddare på ateljé Stass, Lisa Nylén, bröllopssångerska, och Jennie Kumlin, fotograf.

©EC, Weddingfairsthlm_1

Att ställa ut på Wedding Fair Sthlm kostar endast 5000:- plus moms och då ingår bord, marknadsföring, digitala affischer, lunch, kaffe och press. Det tillkommer inga dolda avgifter. När fakturan är betald är du garanterad din plats på mässan och avgiften är inte återbetalningsbar. Om pandemin slår till igen och vi tvingas ta beslutet att ställa in (senast 15 dagar innan mässan) så återbetalas 4500kr plus moms.

aDSC_5645

Wedding Fair Sthlm 2 feb 2019 på GT30. © Emma Carlsson

Wedding Fair Sthlm januari 2017 på Nio Rum. Foto: Jennie Kumlin

Wedding Fair Sthlm januari 2017 på Nio Rum. Foto: Jennie Kumlin

Wedding Fair Sthlm är den intima fest & bröllopsmässan som utmanar de stora varianterna. Med ett fåtal utställare inom varje kategori erbjuder vi besökarna en välkomnande mässa i härlig miljö helt gratis. Vi har nämligen till skillnad från de större mässorna fri entré.

Wedding Fair Sthlm 2016 hölls i Residence Perseus i Gamla stan. Foto: Jennie Kumlin

Wedding Fair Sthlm 2016 hölls i Residence Perseus i Gamla stan. Foto: Jennie Kumlin

Som utställare på Wedding Fair Sthlm erbjuds du en exklusivitet som inte existerar på de stora mässorna, eftersom vi endast tillåter ett fåtal utställare inom varje kategori för att undvika för mycket direktkonkurrens.

Välkommen som utställare!

Kontakt: weddingfairsthlm@gmail.com, Caroline Risberg: 070-845 56 29

WeddingFair_Affisch-5 feb 2022-fade