Om Bröllopsmässan 2017

För andra året i rad öppnar vi portarna till den intima bröllopsmässan Wedding Fair Sthlm, som utmanar de stora bröllopsmässorna.

jennie-kumlin_160618_278Med ett fåtal noga utvalda utställare inom varje kategori erbjuder vi besökarna en välkomnande och personlig mässa helt gratis. Wedding Fair Sthlm har till skillnad från de större mässorna fri entré.

Initiativet till Wedding Fair Sthlm togs av bröllopssångerskan Lisa Nylén hösten 2015. Tillsammans med sömmerskan Caroline Risberg på Ateljé Stass, fotografen Jennie Kumlin och blomsterdesignern Nika Wahren från Skillad Floral Design arrangerade hon bröllopsmässan på endast ett par månader.

– Jag ställde själv ut på en av de stora bröllopsmässorna för några år sedan och kände att jag drunknade bland alla utställare. Desstom var det väldigt dyrt att vara med, utan att det egentligen gav särskilt många jobb efteråt. Sedan dess har jag funderat på att starta en egen mässa, sa Lisa då.

Den 28 januari 2017 är vi tillbaka!

På Wedding Fair Sthlm får besökarna träffa företag som är verksamma inom bröllop och högtider, såsom musiker, klädskapare, cateringfirmor, frisörer, fotografer, guldsmeder, florister, konditorer med flera. Här kan brudparen få allt på samma ställe – till och med lokalen Nio Rum, som vi vistas i, går att hyra!

Vill du ställa ut på Wedding Fair Sthlm?

Vintagefabriken

Vintagefabriken ställde ut på mässan 2016. Foto: Jennie Kumlin

Som utställare på bröllopsmässan betalar du endast 2000 kronor + moms, och utöver detta tillkommer inga dolda utgifter. I priset ingår marknadsföring, digitala affischer, lunch, bord, dukar, städning, sophantering med mera. Dessutom erbjuds du som utställare en exklusivitet som inte existerar på de stora mässorna – vi ser till att inga utställare direkt konkurrerar med varandra.

Har du frågor eller vill ställa ut på bröllopsmässan Wedding Fair Sthlm? Mejla weddingfairsthlm@gmail.com

För pressfrågor kontakta Lisa Nylén:
070-655 68 14, lisa@lisasbrollopssang.se